𝑻𝒐𝒑 50 𝑩𝒖𝒈𝒆𝒓⁉️.呢間入圍咗𝑩𝒊𝒈 7 𝑻𝒓𝒂𝒗𝒆𝒍「全球最佳50漢堡包店」🌟見好多人都大讚 不過間間都過海 真係好遠 今日終於同朋友嚟試試佢😋但係兩款食落都冇想像中咁𝒘𝒐𝒘咁高質😢.📌𝑪𝒉𝒆𝒆𝒔𝒆𝒃𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓 $110呢款係𝒉𝒐𝒕𝒑𝒊𝒄𝒌🤩漢堡扒係用咗100% 𝑼𝑺𝑫𝑨黑安格斯牛肉 每日新鮮手打🥩牛味真係相當之濃郁🐮可能佢壓得太薄嚟煎 所以比較乾身 唔夠𝒋𝒖𝒊𝒄𝒚 不過就好脆口🤤外層係由米芝連得獎主廚獨家配方炮製而成嘅法國牛油麵包🇫🇷原本個包已經好香甜 再搽埋牛油煎香 無敵🧈但係唔知係咪影相影耐咗 個包冇呢啲人吹捧得咁鬆軟😢個人仲覺得有少少偏乾 唔夠濕潤🙈內餡仲有番茄,酸瓜,洋蔥,生菜 同埋千島醬?神奇地個包𝒌𝒆𝒆𝒑住好脆身 冇比汁整淋到😚想講吓個芝士鹹香味好出🧀我地仲+$14要咗煙肉🥓煙肉都係煎到好脆好乾身 脆卜卜😌.📌𝑴𝒖𝒔𝒉𝒓𝒐𝒐𝒎 𝑪𝒉𝒆𝒆𝒔𝒆𝒃𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓 $90呢款𝒃𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓係冇𝒉𝒐𝒕𝒑𝒊𝒄𝒌 睇𝒓𝒆𝒗𝒊𝒆𝒘話仲正過漢堡‼️佢同平時嘅蘑菇漢堡唔同 係將啲菇切碎 整成一塊扒咁再炸🍄真係有驚喜 外脆內𝒋𝒖𝒊𝒄𝒚 唔係素食人士都推介試試佢🤤不過我就覺得個菇味唔夠濃香 唔
𝑻𝒐𝒑 50 𝑩𝒖𝒈𝒆𝒓⁉️
📌𝑪𝒉𝒆𝒆𝒔𝒆𝒃𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓 $110
𝑪𝒉𝒆𝒆𝒔𝒆𝒃𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓

📌𝑴𝒖𝒔𝒉𝒓𝒐𝒐𝒎 𝑪𝒉𝒆𝒆𝒔𝒆𝒃𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓 $90
呢款𝒃𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓係冇𝒉𝒐𝒕𝒑𝒊𝒄𝒌 睇𝒓𝒆𝒗𝒊𝒆𝒘話仲正過漢堡‼️佢同平時嘅蘑菇漢堡唔同 係將啲菇切碎 整成一塊扒咁再炸🍄真係有驚喜 外脆內𝒋𝒖𝒊𝒄𝒚 唔係素食人士都推介試試佢🤤不過我就覺得個菇味唔夠濃香 唔食菇嘅朋友就話好鍾意🤣呢款都有芝士同埋醬 因為本身個菇味唔重 所以係完全比佢地搶晒鏡😫但係口感嚟講一定會揀呢款💕
𝑴𝒖𝒔𝒉𝒓𝒐𝒐𝒎  𝑪𝒉𝒆𝒆𝒔𝒆𝒃𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓

📌𝑪𝒖𝒓𝒍𝒚 𝑭𝒓𝒊𝒆𝒔
+$42轉套餐會跟薯條同一杯飲品🍟我地就轉咗好少見嘅扭扭薯條😋薯條炸得好脆 個味就鹹咗少少🤏🏻
📌𝑺𝒕𝒓𝒂𝒘𝒃𝒆𝒓𝒓𝒚 𝑴𝒊𝒍𝒌𝒔𝒉𝒂𝒌𝒆
套餐再+$32就可以要杯奶昔 原價要$70 跟餐抵好多🤑奶昔真係好足料 睇住佢加咗勁多雲尼拿雪糕落去🍦但係出奇地杯野係唔凍嘅 個口感都唔算好杰好𝒕𝒉𝒊𝒄𝒌🧐士多啤梨醬係𝑴記雪糕嗰啲🍓飲落都幾甜吓 配埋個薯條食就啱晒🙌🏻

𝑪𝒉𝒆𝒆𝒔𝒆𝒃𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓
𝑴𝒖𝒔𝒉𝒓𝒐𝒐𝒎  𝑪𝒉𝒆𝒆𝒔𝒆𝒃𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓