2020-12-03 664 views
杯麵大家就食得多,但入嚟呢度食杯麵大家又有無興趣呢?😉最近日清食品同Beans Café推出聯乘「驚喜東南亞滋味停不了」系列,一共有4款用杯麵全新打造嘅菜式俾你揀!-🥢泰國風味-泰式咖喱「蟹」逅麵配蒜蓉包🥢香濃惹味-黑胡椒爆「趣」軟殼蟹麵配蒜蓉包🥢酸辣醒胃-冬蔭功「泰」惹味海鮮麵配蒜蓉包🥢椰香滋味-叻沙「味」力天婦羅蝦麵配蒜蓉包 -我就試咗佢個叻沙味嘅set個人覺得椰香味幾濃,比個叻沙杯麵更加濃,而個麵唔會好腍,係加分位炸到金黃鬆脆又唔會好油嘅天婦羅🍤有成三條,仲有兩大塊蒜蓉包,好滿足跟餐除咗有杯嘢飲之外,仲會送多個同款合味道杯麵俾你,可以之後再食多餐,你都咪話唔抵!-想食嘅話要盡快嚟食喇,因為供應期有限,全線Beans Café有得食😉
🥢泰國風味-泰式咖喱「蟹」逅麵配蒜蓉包

🥢香濃惹味-黑胡椒爆「趣」軟殼蟹麵配蒜蓉包