2021-05-07 1032 views
♥️朋友介紹呢一間牛匠石燒😍話味道唔錯,店內款式都有多款和牛套餐選擇,位於尖沙咀金馬倫道,地點真係好方便‼️🥰店舖內環境充滿日式風格😨今次分別同男朋友試咗兩個唔同和牛嘅套餐,睇吓邊個好味啲先💕..▫️ 【石燒A4和牛肉眼定食】$268⭐️強烈推薦⭐️呢一款石燒A4和牛肉眼定食,包括有麵豉湯、前菜、白飯😍單睇賣相就已經覺得好吸引,肉既花紋好靚,顏色都好粉嫩,如果鍾意入口即溶嘅感覺,呢一個真係可以滿足到你嘅食慾💕口感好嫩,好軟腍🥰而且真心覺得佢調教兩個醬汁都好食,分別係柚子檸檬汁同生薑芝麻汁,令成個口感錦上添花,更加惹味😚👏🏻👏🏻..▫️ 【石燒A3和牛西冷定食】$218⭐️強烈推薦⭐️ 石燒A3和牛西冷定食同樣都係包括有麵豉湯、前菜、白飯💕呢一款同樣和牛嘅質素都好好,顏色花紋一睇就知道唔錯😍呢一款雖然冇入口即溶嘅感覺,但係肉味相反就覺得濃郁啲,而且牛脂味都幾濃郁,而且麵豉湯都別出心裁,玉子豆腐好似花朵咁樣,令人賞心悅目😍同埋牛蒡前菜都同樣爽口入味♥️而呢一款定食相比起上一款更加性價比高!同樣都非常之推介😎..▫️ 【芝士奶蓋四季春】套餐+$12呢一款芝士奶蓋四季春💁🏻‍♀️味道就比較遜色少少,茶味同埋芝士奶蓋

▫️ 【石燒A4和牛肉眼定食】$268

▫️ 【石燒A3和牛西冷定食】$218

▫️ 【芝士奶蓋四季春】套餐+$12
呢一款芝士奶蓋四季春💁🏻‍♀️味道就比較遜色少少,茶味同埋芝士奶蓋都唔係好突出,不過價錢都真係好抵,又夠大杯,所以冇投訴😆
▫️ 【荔枝鮮檸】套餐+$12
呢一款比起芝士奶蓋四季春,味道更加可口,酸酸甜甜好開胃,檸檬比荔枝味更加突出,味道開胃消滯,不俗♥️
2021-05-06
$260 (Lunch)
  • 石燒A4和牛肉眼定食