2014-12-03 3089 views
昨晚同朋友去左旺角五月花食放題,時間系晚上9點,每位HK$159 + 10%,我有一張系fb 打印出來的優惠劵,可以免費任食松葉蟹。 坐好後就問個侍應無松葉蟹order張紙,我地點落單?侍應話第一次系佢地會攞比我,之後想要就要叫侍應落單,今晚的食客比想像中少,比較容易落單。我地2個人每次比2隻腳,叫左侍應落左2次單已無心機再叫,轉食魚生,魚生新鮮美味入口即溶,天婦羅南瓜及蕃薯好甜味,但多春魚用天婦羅的方法煮理就唔好食,咬一口太乾爭爭。。。炸物中的芝麻雞不錯,它沒有上炸粉,原隻雞中翼炸好後加少少芝麻系面。值得推介黃金脆豆腐,豆腐炸得香脆可口。另外馬拉盞食落好重油,有砂還有點怪味。如果下次都系 e 個價加任食松葉蟹,我會再嚟多次。
。值得推介黃金脆豆腐,豆腐炸得香脆可口
。另外馬拉盞食落好重油,有砂還有點怪味
。如果下次都系 e 個價加任食松葉蟹,我會再嚟多次。
2014-12-02
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)