2021-04-26 2556 views
海港城Coupon 最後限期,大家都趁Deadline 前消費。Openrice有訂座功能,唔想失望而歸提前一日訂位都可以。餐廳內環境舒適,當晚前後左右都有人慶祝生日🎂一行2人點左一份水牛雞翼,感覺夠4人份量。朋友好期待,但係整體味道太酸,味道一般。覺得最後悔係點呢樣菜。叫左一個Dinner set+一份漢堡🍔Dinner set包含一個湯/沙律🥗我地選擇左湯,2人size啱啱好,牛肉煎得恰到好處。全晚最正確嘅選擇。漢堡扒整體感覺太乾,麵包係好飽肚好實在嘅質感,一人食左1/4 就已經飽到唔想再繼續整體來講,如果有海港城coupon又唔想等位,係一個唔錯嘅選擇⋯

餐廳內環境舒適,當晚前後左右都有人慶祝生日🎂

叫左一個Dinner set+一份漢堡🍔

Dinner set包含一個湯/沙律🥗