2019-01-07 325 views
呢間野開左咁耐,但我一直都無試過。印度咖哩比我一貫既印象就係重口味同好辣,對於唔食得辣既我,當然可免則免。最近日韓台菜真係食到厭,就決定試下比次機會佢,點知估佢唔到咁好味👍🏻😋特式香料雞配飯💭呢款咖哩有濃郁既牛油香,質地較稀身,雞件迷你,肉質軟滑。呢款食多幾啖會覺得有啲單調,膩感都比較重。而我要推介既就係免治羊肉咖哩!佢口感較杰身,質地類似譚仔炸醬,但再厚實啲。我係好憎食豆,見到一大堆頭真係頭都痛埋,不過好彩食落去豆味幾乎完全被香濃既羊肉味遮蓋左。呢款咖哩每一口都係濃厚既羊羶味,超級惹味😋😋🤤推薦比鍾意食羊既朋友。而且重點係,可以要求唔辣,對於唔食得辣嘅我黎講,絕對係一大福音!除左個環節服務比較一般,食物都幾岩我食,一定會有下次呀!

特式香料雞配飯💭