2019-06-01 59 views
早幾日上openrice睇到啲嘢食個嘢好似好靚又好似,所以就book咗今晚同幾個朋友去試下點知就大中伏🤮其實係未入座拎位時個職員態度已經好差,西口西面咁一入到餐廳,已經一大陣酸醙味撲鼻😵醙到好似臭腳味咁,加上啲枱櫈都”立立”地,已經心知不妙,不過朋友都keep住話,可能好好食呢,所以就即管一試一入座冇人介紹過原來要用微訊點菜,又冇人理咁。搞咗一輪就叫咗麻辣鴨血同酸菜白肉鍋。麻辣鍋個樣都還好,仲好似幾辣咁,但係一食落一啲辣都冇,勁失望。我地點咗響鈴,響鈴就緊係落麻辣鍋食先正啦,點知,辣味就食唔到,苦味就好犀利🤢最後我地發現所有吸味嘅食材(好似腐竹)落去麻辣鍋都會變苦💀酸菜白肉鍋個樣就真係好差,好似人地打完邊爐淨咗個鍋底咁,但係食落又正常啲。由於麻辣鍋太難食,所以食食下都放棄咗淨係食酸菜白肉鍋其他嘢食都唔係好好,肥牛叫一碟得兩塊,又唔新鮮,除咗牛肉其他嘢都好唔新鮮,份量少得可憐一人一件都冇,仲漏好多單😞好似響鈴咁,我地4人就只嚟2件,雞件就兩舊正常雞件加兩隻雞翼尖,我都知餐廳會怕客人叫得太多會有浪費,但都不至於咁少掛?全晚算叫做正常嘅就係啲丸同腸仔😂唯一好食嘅有醉雞件,啲肉好滑,不過想再點
點知就大中伏🤮
其實係未入座拎位時個職員態度已經好差,西口西面咁
全晚算叫做正常嘅就係啲丸同腸仔😂唯一好食嘅有醉雞件,啲肉好滑,不過想再點就已經冇再嚟嚕🙄
食完成餐好似食咗嘢落肚,但一啲都唔滿足😪朋友們都同意唔會再有下次。食完惡夢都未完,仲要一大陣酸醙臭腳味咁搭車返屋企😓
2019-05-31