2018-11-01 2806 views
難得假期一於出遠啲去搵嘢食,於是就去咗九龍灣附近行吓睇吓有咩食,係個App見到呢間餐廳有做主菜買一送一嘅優惠,所以一於嚟試一試~入到門口見到有好多萬聖節嘅佈置,好有氣氛,等左大約一兩分鐘侍應就帶我地入去到去先發現原來間餐廳係咁大,有唔少位置,亦都有好多人幫襯我哋坐低左之後侍應就俾咗餐牌我哋睇,價錢屬於中上級,但係圖片覺得賣相應該會唔錯叫完嘢食之後好快侍應就嚟左餐包,有三個唔同款嘅餐包,左下角嗰個好軟熟好好食,左上角嗰個只係老虎包咁,食落去好脆,而左手邊嗰個係堅果做嘅蛋糕,食落好有咬口同好鬆軟跟住係個主菜,應該係餐廳嘅招牌菜,見到好多客人都有叫呢個菜式,係辣肉醬牛肉漢堡包配酸瓜薯條🍔酸菜同酸瓜可以自行加落去,但係就咁一齊食味道都唔錯,而個重點牛肉有好豐富嘅肉味,一切落去好多肉汁都出晒黎,果然係餐廳既代表菜最後黎既係黑松露意大利飯,一黎到好香黑松露味,但食落d飯發現無乜味,好似普通白飯咁,有d難食但總結黎講有主菜買一送一既優惠係唔錯既,個burger的確係幾好食

到去先發現原來間餐廳係咁大,有唔少位置,亦都有好多人幫襯

餐包

2018-10-27
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)
Dining Offer
Coupon