忘記了係邊位朋仔帶小妹嚟呢間店食甜品,不過,我幫襯咗都真係唔記得幾多次了呢度,見證咗小妹由初戀到失戀。。。哈,重點返返嚟,令我難以忘懷嘅,係呢度嘅炸雪糕呀~~抵食夾大大粒,每次都會係即叫即炸,外脆內軟,雪糕朱古力味濃,試問外面啲甜品舗又點會有咁用心嘅甜品食喎~~所以,差不多一入西貢都會去食其後,我再試佢哋嘅炸香蕉同埋朱古力沙冰,炸香蕉將香蕉嘅香味完全表露無遺而杯朱古力沙冰,飲咗一口之後,小妹心裡面嘅怕肥罪疚感完全輸晒,嗰種粒粒彩色朱古力童年回憶加上濃濃嘅奶香飲到一滴都冇留低甜品能令人提起精神,如果心情唔好嘅時候,食好味嘅嗰種幸福同滿足感,真係好療癒㗎~~大家入西貢行山嘅時候,不妨去試吓丫

呢度,見證咗小妹由初戀到失戀。。。

哈,重點返返嚟,令我難以忘懷嘅,係呢度嘅炸雪糕呀~~

飲到一滴都冇留低

大家入西貢行山嘅時候,不妨去試吓丫
炸雪糕
炸香蕉