Hazelnut Latte $29咁靚既拉花Hazelnut Latte都只係$29,仲要係好高質,咖啡豆超香😍利申無落糖都完全無苦澀味👍有啲估唔到朗屏工廠區入面有間咁高質既cafe...其他食物都一樣性價比極高🤩黑松露醬配大啡菇意粉 $75老公本身唔知我嗌左啲咩,話以為個大啡菇係鵝肝😂就咁睇又真係幾似🤣依個素意粉真係好清新,仲有海量荳苗、香草做伴碟,真係幾靚🤩除左大啡菇,仲有好多不同既菇類,同好香既黑松露醬十分夾👍我揀左既寛條麵好煙韌,雖然食落有啲乾(我始終偏愛creamy意粉🤐) 但乾身啲既意粉食落反而無咁滯,當然都無咁heavy啦😎咁先可以食更多好西!! 肉眼扒配車打芝士、忌廉芝士 配竹炭漢堡包及薯條 $85真係第一次食burger中間係夾住塊肉眼扒‼️而唔係漢煲扒‼️本身望到menu以為係肉眼扒加個迷你burger,點知塊扒係burger既一部分,仲要係幾高質既肉眼扒,真係好有驚喜😍 竹炭包都好軟熟,唔會太乾太硬,配合半溶既車打芝士、忌廉芝士,老公都大讚依個burger高質👍
Hazelnut Latte $29

黑松露醬配大啡菇意粉 $75

肉眼扒配車打芝士、忌廉芝士 配竹炭漢堡包及薯條 $85
肉眼扒配車打芝士、忌廉芝士 配竹炭漢堡包及薯條
黑松露醬配大啡菇意粉
Hazelnut Latte
2020-09-05
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$120 (Lunch)
肉眼扒配車打芝士、忌廉芝士 配竹炭漢堡包及薯條
黑松露醬配大啡菇意粉