2019-10-11 1584 views
今日有朋友生日,  為左慶祝佢牛一, 一齊去富豪酒家賀一賀 豪一豪佢。我地揀左套餐,每位$1,380。首先黎佢地最拿手既溏心鮑魚,經理提議加鵝掌。鵝掌炆得好淋得好入味,依然富豐富口感,讚,無介紹錯。 溏心鮑魚一樣,火候都係炆得好好。醬汁做得好,食落唔會覺得太膩紅燒碌窩包翅:  用料足,味道恰到好處,唔太濃。食之前呷一啖醋清一清口腔,味道更佳。葱爆海班球: 香口嫩滑,略嫌份量略少。荷葉飯:味道濃郁,前菜係班塊,出菜次序好,如果食完鮑魚食飯可能會覺得有啲飽膩。杏汁燉官燕: 非常足料,啖啖燕窩,鍾意杏味既朋友一齊要試,杏汁味做得好濃郁。

我地揀左套餐,每位$1,380。

葱爆海班球: 香口嫩滑,略嫌份量略少。

杏汁燉官燕
Other Info. : 我地幾個人飲酒比較多,自己帶酒,經理免開瓶費,服務非常好又細心。
2019-09-04
Celebration