2025-07-26 0 views
整個 set 好出色, 刺身壽司 同熟食都有用心思擺盤, 我地都覺得啱食好味~ 最緊要係 好味得黎食得好飽!!!呢個係我地會 encore 嘅 set!嵐橋晚市套餐 $498/位麥粒味噌靑瓜拖羅蓉三文魚籽杯沙律酢漬小蕃茄由前菜開始, 就比到信心我地 繼續期待開心食落去, 好好啊~仲有個大大的 溫泉蛋煙肉野菜沙律, 好清新 我幾乎自己食曬~刺身盤上枱嘅時候 我哇咗一聲~嘻嘻… 好 “打卡 able” 啊~帆立貝 . 油甘魚 . 左口魚薄切 . 三文魚 . 中拖羅日本時令生蠔超大隻 直頭同我手掌連手指咁大啊!赤身醬油漬 . 芝士虎蝦卷 . 甘蝦 我特別鍾意食個卷, 濃濃郁郁 味道質感都係滿滿層次感啊~雜錦天婦羅美國牛肉薄燒時令燒魚全部熱辣辣香噴噴, 忍唔住快快要食喇~ 魚湯野菜稻庭烏冬鰻魚炒飯豆腐雪糕 清清地 啱晒唔膩 食飽咗都照食得落呢度嘅同事都好親切, 上菜時温柔提提要食先嘅菜式, 小心碗熱等等; 全晚恰到好處地照顧我地嘅需要, 同時保留到相處嘅私人空間比我地, 要讚啊!menu fyi~ ;)

最緊要係 好味得黎食得好飽!!!

呢個係我地會 encore 嘅 set!
嵐橋晚市套餐 $498/位

麥粒味噌靑瓜
拖羅蓉三文魚籽杯沙律
酢漬小蕃茄

刺身盤上枱嘅時候 我哇咗一聲~
嘻嘻… 好 “打卡 able” 啊~

帆立貝 . 油甘魚 . 左口魚薄切 . 三文魚 . 中拖羅

日本時令生蠔
超大隻 直頭同我手掌連手指咁大啊!

赤身醬油漬 . 芝士虎蝦卷 . 甘蝦
我特別鍾意食個卷, 濃濃郁郁 味道質感都係滿滿層次感啊~

雜錦天婦羅
美國牛肉薄燒
時令燒魚

全部熱辣辣香噴噴, 忍唔住快快要食喇~

魚湯野菜稻庭烏冬
鰻魚炒飯

豆腐雪糕
清清地
啱晒
唔膩 食飽咗都照食得落

menu fyi~ ;)