2021-05-31 155 views
真係諗唔到,我竟然用18蚊買左一罐係街度賣4蚊嘅嘢飲!!!而我仲懷疑有咩特別先諗住試下,賣18蚊係乜嘢。點知係咁,想知呢D咁唔合理價錢買賣係唔犯法嘅,仲要係自取!!係條街買嘅都平過你地,你地雖然生意好,但係都冇必要咁樣來賺錢lol!咁不合理嘅價錢,竟然沒有人反應投訴!!!令我非常震驚!此外,外賣自取設定時間係50分鐘後先有得攞?我落完單20分鐘去攞外賣,竟然話因為未到規定時間,所以未落單。明明係你地嘅設定時間一定要50分鐘之後,真係好浪費時間,相信係深水埗唯一一間要等50分鐘先可以攞嘅餐廳,黑人問號,白人問號都出曬來喇,做到4間分店,可唔可以再改善下d質素啊!!!已經唔想再係度攞單。

2021-05-31
Waiting Time
50 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Tea