2009-07-16 69 views
上個月同兩個西人黎左呢度食飯. 三個人開左支白酒叫左四樣野一個甜品食左$13XX!! 一 d 都唔值!!! 唔係太記得 d 食物名, 記得一開始食左個 boiled 餃子, 普通到不得了, 灣仔碼頭好似好食 d. 個餃子無乜味, 個皮又厚. 但係兩個西人朋友都覺得好好食. 跟住叫左個羊, 係連皮的, 呢個唔錯幾好食, 入味又夠淋又唔 so, 非常之好. 然後叫左麻婆豆腐, 勁勁勁辣, 食左一啖食唔到, 豆腐幾滑. 最後好普通叫左個豆角炒牛肉, 勁勁勁咸!! 同埋勁普通, 我煮都好食過佢!!!! 甜品就叫左一個圓 look look 的番薯物體, 呢個都幾好食.所有食物都係西人朋友點的, 佢係呢度嘅常客. 兩個西人都食到 lam lam lay. 我就覺得非常一般, 自己一定唔會再黎, 唔值呢個價.唯一好嘅就係入面嘅 design, 幾古色古香, 如果有外國朋友到香, 都可以一去. 仲有, 我去當晚係全場都係西人, 一個 chinese 都見唔到(除左我同埋 d waiters).