2021-10-12 149 views
前日去旺角行街,去到Moko,一上電梯見到賣羅宋湯為主打的食店! 我同朋友見價錢合理,於是決定入去試下。Menu內菜式豐富,價錢在商場內比較算可接受,初時以為只有湯,但其實有飯供應。我知佢哋有其他分店, 心唸有信心保障。 我和朋友今日叫2份餐,有湯麵餐/撈麵餐,平均$82每份,可自己配搭湯麵/小食/飲品,呢個價算OK吖!🤗湯底有幾款揀,紅菜頭,清雞湯,豬骨羅宋湯,牛腩羅宋湯!我和朋友試牛腩羅宋湯湯麵/清雞湯配撈麻辣螺絲粉。平心論,2個湯都好足料,而且夠熱,牛腩非常入味,而且好多,我同朋友均感到驚喜,自己煲,一定唔止呢個價。店內環境尚算舒適,而且有英文歌聽,我個人比較喜歡清雞湯,喜歡雞柳絲,而且非常滑!我朋友話海派羅宋湯有微辣,不過可接受,大家不妨一試!😊我哋決定下次去試羅宋湯配豬扒飽食先!

🤗

我朋友話海派羅宋湯有微辣,不過可接受,大家不妨一試!😊
我哋決定下次去試羅宋湯配豬扒飽食先!

麻辣撈麵配清雞湯餐
2021-10-08
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$82 (Lunch)
麻辣撈麵配清雞湯餐
  • 清雞湯配雞柳絲