2015-08-13 427 views
今日一心諗住食西餐,點知男人連營業時間都睇漏左。唯有係街周圍行找野食,行下行下見到有間入面差不多坐滿座既西餐廳,諗住累都咁就入去試下。今次因為太夜關係。野食只叫了一個意粉和2個小食加2杯飲品。同連收據都冇拿走,所以今次係沒有餸名!~Meatball 4pc's $80:牛肉加豬肉混出左肉丸,香口又吾硬身,加上蕃茄汁。味道更為等出肉的香味。意粉:好油,汁似牛腩汁。如牛腩特粗面,上面的多士都偏油同咸。雞肉:薄薄雞肉片加有點酸酸的蛋黃醬汁和檻欖油異常地好味道。但份量偏少有點失望。總結覺得差不多500元略略偏貴,因為味道不是特別好味和坐的位置不是太舒服。

2015-07-25