2023-01-08 1581 views
Happy Friday 老豆話想試吓依間新裝修嘅強記,一直都知道佢屹立不倒咗好耐,但之前未裝修環境差啲就冇去,見佢捱到咁多波疫情,應該係有真材實料嘅,所以就去試吓啦~招牌紅燒乳鴿 $62/隻咬落去好juicy,皮都燒得香脆,調味都好好,係必食之選👍🏻招牌雞鍋小粥 $75大鍋足料,雞就算放左好耐都唔會鞋,本身醃得夠味,粥底夠綿,落啲胡椒粉就好正事頭婆炒麵 $72呢個係全場最差🙊賣相OK,但味道唔夠,鑊氣都差咗少少秘製海珊骨 $98有8大塊,炸得好鬆脆,南乳味岩岩好,就咁食都唔會鹹,有層層肥膏夠哂淋砂煲生啫通菜 $88一上來熱辣辣,超香鹹蝦味,通菜撈飯簡直一流總結:除咗事頭婆炒麵之外,其他嘢食質素都好高,沙田嘅朋友絕對推薦帶屋企人嚟食,價錢合理,環境亦好坐👍🏻地址:沙田大涌橋路20-30號河畔花園地下11-16號舖評分(5⭐️為最高):環境:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️如果喜歡我地嘅餐廳食野情報就follow@我地 hkfoodie_90s_couple啦~

招牌紅燒乳鴿 $62/隻

招牌雞鍋小粥 $75

事頭婆炒麵 $72
呢個係全場最差🙊賣相OK,但味道唔夠,鑊氣都差咗少少

秘製海珊骨 $98

砂煲生啫通菜 $88
一上來熱辣辣,超香鹹蝦味,通菜撈飯簡直一流

地址:沙田大涌橋路20-30號河畔花園地下11-16號舖

評分(5⭐️為最高):