又去到年尾清假嘅時間,今日決定晏晝放假,俾自己食返個靚靚brunch~睇見都流口水,放假mode on~~~Brunch board (5 items)$138🍞Charcoal Dough🥖Dark Rye Sunflower Seed Bread跟餐有兩塊麵包,可自選,連麵包都咁講究乾身香脆而賣相特別的麵包,影相一流~.🦞salt egg yolk lobster+$45最期待的龍蝦出現了~啖啖肉好鮮甜,仲有鹹蛋黃醬畫龍點睛,惹味又不搶龍蝦甜味,口感更滑溜~🥓Okinawa Cha Siu+$30日式的叉燒同中式果款唔同,感覺較嫩口,味道好甜,啖啖油香食落好滋味!🥑Full avocado sliced with sesame seeds and olive oil平時都好鍾意食牛油果,除了營養豐富之外,其滑溜口感真係不得了,配上橄欖油同埋芝麻,味道更香,超正!🍊Passionfruit granola yogurt酸酸甜甜的乳酪,味道香甜得來很天然,添加燕麥片令口感更豐富,而且更健康。🍳Black truffle scrambles eggs .黑松露俾得好爽手,有非常香的菇菌味
睇見都流口水,放假mode on~~~
Brunch board (5 items)$138

🍞Charcoal Dough
跟餐有兩塊麵包,可自選,連麵包都咁講究

乾身香脆而賣相特別的麵包,影相一流~

🦞salt egg yolk lobster+$45
最期待的龍蝦出現了~啖啖肉好鮮甜,
仲有鹹蛋黃醬畫龍點睛,惹味又不搶龍蝦甜味,口感更滑溜~
🥓Okinawa Cha Siu+$30

🍊Passionfruit granola yogurt

黑松露俾得好爽手,有非常香的菇菌味!而個蛋應該係加左好多牛奶去整,非常滑溜,正!
Choco Blend Coffee $42
平時唔太飲咖啡的我都要大力推薦,呢杯咖啡不得了!
拉花平實好看,有濃郁的可可味,微苦,香滑,
最緊要係附送的提子乾——加起來真的天衣無縫,
連不喝咖啡的朋友都可以一試,絕對不會失望!
2019-12-10
Type of Meal