假期休閑精選 - PAN de PAIN。日本殿堂級甜品店喺香港開舖,一定吸引到一大班人去打卡。2016年開到今時今日,仍然要排隊食,可想而知佢並非浪得虛名!PAN de PAIN French Toast ($85)。講真佢出名係pancake架,但我偏偏叫左法式西多。點解?因為真係好味過Pancake好多架 😝 麵包炸到剛好,唔過火。舖上糖絲糖霜,嘩,入口即溶,甜到入心。最緊要係,你都唔會有油膩嘅感覺🤓 咁咪就係食甜品最大嘅賣點!伴碟有新鮮生果同雪糕,唔使教都知要吉舊西多,沾滿雪糕,先再放入口啦🥰🥰 幸福到呢🤣🤣
假期休閑精選 - PAN de PAIN。

• PAN  de  PAIN  French  Toast