2021-05-23 237 views
復活節假期,約咗朋友仔一齊去剪髮,放假都來到觀塘區,當然要搵間平時bookmark咗既餐廳同朋友仔一齊hea下。餐廳設計簡約,又有少許工業風,呢日我哋坐喺門口直入既嗰落位,可以望住水吧員工調制飲品。我哋都係咖啡控,當然都要整返杯咖啡插插電,我叫咗crispy sweet cappuccino, 厚厚的泡沫加焦糖表面,賣相非常吸引,咖啡極濃中帶甜,朋友嗰杯有酒味Photographer’s Signature,朋友話酒味過濃,放耐咗無咁好飲,咖啡都係要趁熱飲啦!北海道刺身帶子配15%黑松露意大利粉,帶子極鮮美,黑松露香味濃,朋友唔太喜愛黑松露都接受到,佢都話好味。all day waffles combo, 煙三文魚,黑松露滑蛋,雜菌,香草腸,焗豆,柚子醋沙律菜,窩芙,應有盡有,呢個份量令人非常滿足。食飽就行下觀塘海濱長廊,假期都不少朋友仔喺呢度hea⋯⋯感覺非常好👍🏻

2021-04-03
Type of Meal