2021-04-24 528 views
又係一個帶狗帶BB嘅星期日晚上,為免等位,一早book定枱先!今次嚟到西貢呢一間泰國餐廳,佢嘅好處係有露天位置,適合帶狗狗人士。相信呢度日頭景色會比夜晚靚。一去到其實都好多人等緊,即使book咗枱,我哋都等咗一陣先可以坐低。服務員嘅態度好好,有求必應☻︎☻︎食物方面點咗一條酸辣青檸明爐魚配大量粉絲,味道酸酸帶鹹香,好惹味開胃♡♡冬陰功就算叫小辣對於我哋來講感覺係中辣,味道唔錯。最驚喜嘅係馬莎文咖喱牛坑腩配薄餅,非常惹味,送飯一流!下次有機會再去係必點之一♥︎♥︎而小食拼盤,炒金邊粉同埋椰汁西米糕就中規中矩。整體來講,餐廳有露天位置,亦都有泊車位,非常適合帶寵物同駕車人士。食完飯之後仲可以喺海邊散吓步,絕對係週末嘅好去處✌︎✌︎
酸辣青檸明爐魚
大頭蝦冬陰公湯(細)
馬莎文咖喱牛坑腩配薄餅
小食拼盤(細)
炒金邊粉
椰汁西米糕
Type of Meal
Dinner
酸辣青檸明爐魚
大頭蝦冬陰公湯(細)
馬莎文咖喱牛坑腩配薄餅
椰汁西米糕