2018-08-02 2550 views
天海午餐天婦羅御膳-兄,$250包成9款天婦羅,有海膽,車海老x2,白身魚,穴子,雞蛋同野菜x3。質素完全冇將貨就價,極之高質素同抵食。師傅仲唔知點解將穴子改咗做生蠔天婦羅俾我,可謂正中下懷,啱哂我。原本諗住Ala carte追加魷魚,同一宝嘅比較一下,但可惜冇貨。唯有改帆立貝,一分為二咁炸效果唔太突出。另外加咗椎茸同占地(日本菇喎) 呢兩個反而好出色😋👍🏻午市上菜會比較有效率,以咁經濟嘅價錢絕對可以理解。餐廳座位唔多,繁忙時間可能要排一陣隊。天婦羅御膳-兄,$250包成9款天婦羅,有海膽,車海老x2,白身魚,穴子,雞蛋同野菜x3。質素冇將貨就價,極抵食。師傅仲唔知點解將穴子改咗做生蠔天婦羅俾我,可謂正中下懷,啱哂我。原本諗住Ala carte追加魷魚,同一宝嘅比較一下,但可惜冇貨。唯有改帆立貝,一分為二咁炸效果唔太突出。另外加咗椎茸同占地(日本菇喎) 呢兩個反而好出色😋👍🏻午市上菜會比較有效率,以咁經濟嘅價錢絕對可以理解。餐廳座位唔多,繁忙時間可能要排一陣隊。

大葉天婦羅
蠔天婦羅
鱚魚天婦羅
野菜天婦羅
前菜
帆立貝,椎茸,占地
2018-06-14
$400 (Lunch)
大葉天婦羅
蠔天婦羅