2021-03-13 476 views
環境裝修特別,過往好多時都無位,連早餐都試唔到所以一路都未有機會試到,今日咁啱有位,而正正相公生日前夕,所以把握機會入去試一次,果然有驚喜,過往去好多地方試扒,往往都是失望而不值,但今次食得非常開心,由一入去坐低至埋單,整過過程心情愉快,因服務一流,員工細心有禮,食物非常有質素,兩公婆叫左1個羊扒,1個牛扒,牛扒非常大塊質素高,本身我們好怕不熟,但經服務員細心有耐性推介下,試下食7成,果然不會太熟而又不會有血水,味道不錯,食得十分開心,會再幫親回家急不及待要留言鼓勵,希望貴餐廳睇到哩個用心既留言,繼續做多些不同的美食支持你們,多謝你們令到大西北也有高質既美食,不過最可惜掛住食忘記影相,下次1定要補影,加油呀
環境裝修特別,過往好多時都無位,連早餐都試唔到
,下次1定要補影,加油呀
2021-03-13