The Farmhouse 咖啡廳

2019-09-03 2481 views
一行7人有老有B,食dinner。環境:始終係比較新酒店環境唔錯,洗手間超級乾淨。明明對住個Seaview 但係放塊屏風喺度完全遮哂!食物:當日嘅蠔係高質嘅,每位限3隻,小童好似無比,憑咭攞貨。龍蝦任食普通啦 幾鮮甜唔梅。平時食buffet 我少食刺身,呢度無論食物presentation 定味道都唔錯中上。熱盤選擇好多,樣樣都可以做得好啲。鵝肝,可以放塊多士吸油同埋比個汁。片皮鴨塊皮可以熱啲。最好食大家都投票話係咖哩,同枱講到超好食咁。甜品控未必啱,呢度啲cake,mouse, pudding類 唔多,但係有成10款H牌雪糕,即做梳乎里,即做炬形窩夫。飲品:細支裝汽水,茶同咖啡,檸茶檸水,我去嗰日仲有新鮮西瓜汁,全部自助任飲酒店有停車場,收費唔貴唔係代泊。當晚收費:大人668 有75折+66.8長者小童334無折+33.4用左openrice個折再除開都抵食會再去。
一行7人有老有B,食dinner。

熱盤選擇好多,樣樣都可以做得好啲。

酒店有停車場,收費唔貴唔係代泊。
當晚收費:大人668 有75折+66.8
長者小童334無折+33.4
用左openrice個折再除開都抵食會再去。