2020-11-12 252 views
今日去荔枝角搵朋友,行到攰攰哋想搵間餐廳食埋晚飯先返屋企,又唔想食連鎖快餐店,見地鐵站附近有間pizza小店,好似幾有特色,於是就入去試試。我同朋友兩個女仔食唔到太多,所以點咗個沙律同一個pizza一齊share食。大蝦凱薩沙律🥗沙律菜同大蝦份量都幾多,個沙律汁好夠味,拌入咗好多芝士碎,所以味道好香,清新而豐富。意大利藍芝士牛肉pizza呢度主推手製pizza,梗係要試一試啦。店員推薦我哋試呢個新推出嘅pizza,由於芝士同牛肉都係我嘅至愛,所以二話不說就點咗。Pizza都幾大個,有八件。Pizza餅皮焗得幾香口,芝士味香濃,同牛肉粒好夾,再配上磨菇,蒜,basil ,味道更香更豐富。飲品就點咗個無糖可樂。

大蝦凱薩沙律🥗

意大利藍芝士牛肉pizza

飲品就點咗個無糖可樂。
2020-11-11
Type of Meal