2018-07-09 83 views
一行二人叫左兩個套餐和再追加 瑞士汁 雞翼 同埋 上湯浸 娃娃菜。番茄湯意粉&番茄湯同粉意粉和通粉彈牙, 唔會煮過林, 蕃茄湯底原汁原理其他餐廳咁 用蕃茄膏。跟餐嘅有瑞士雞髀同埋炸豬扒。 雞髀好大隻不過略嫌唔夠入味, 豬扒外脆內淋大大塊真係正。 見到牆上個牌寫有雪糕紅豆冰, 好驚喜,點知話今日無, 認真失落。 轉咗椰汁紅豆冰, 紅豆有成三分之一杯, d 豆粒粒分明,唔會太淋, 有咬口合我心意。 另一杯叫左咸柑桔,不過不失。兩個人太肚餓 追加咗瑞士雞翼 同埋上湯浸娃娃菜。 相比起雞髀雞翼更加入味, 而娃娃菜都好大份。整體上甘既價錢都唔錯,番茄湯底 同埋瑞士汁雞翼有下次!
番茄湯意粉&番茄湯同粉

整體上甘既價錢都唔錯,番茄湯底 同埋瑞士汁雞翼有下次!