2020-10-02 2989 views
睇見FB咁多好評加上朋友想食清淡啲,所以揀咗呢度,未黎之前真係滿心期待,先講所有小食,都算可以,而蒸蛋都唔錯,但之後的就開始越食越失望,個湯完全飲唔到陳皮香味,好一般,黑松露龍躉炒蘆筍,好鹹而且幾油,陳皮黑豚肉排骨,咬落去啖啖油同肥膏,味道只能用特別來形容,鵝肝菌蒸雞,又係偏油同鹹。分量都OK,食到個飯都已經飽到食唔落。不過真係要講甜品係超級令人失望,因為一般私房菜會期待食一啲比較特別嘅嘢,但佢哋只係俾雪糕球作甜品,感覺好冇誠意。埋單計埋加一大概千六,以呢個價錢,覺得係太值總之唔會有下次,真心唔明點解有咁多好評,唯一一樣優點,就係冇時限。
2020-09-25
  • 蝦球水芙蓉