2019-03-29 1789 views
又因為知屋企無煮晚飯就再用預訂枱apps訂間50% off的餐館,apps算是為餐廳做了宣傳令餐廳多些人知道,當中不知道收餐廳多少費用,而餐館再提供50% off就可能令餐館蝕本,apps用左張良計 + 餐廳又用過牆梯 = 我無啖好食😑餐廳俾我d餐牌根本就無咩可以食,因為飲品無50% off, 餐牌勁多頁係飲品~ 我覺得這份餐牌應該係特別為用這apps訂枱的客人預備的~ 可能心情影響,我覺得碟魷魚唔太新鮮,甜品的雪糕也是一般而已⋯⋯ 我覺得自己在超市買的雪糕比這兒好吃~ 當然可能一分錢 一分貨的原因,我用半價優惠才沒好味的食物,不用apps入去,用正常價格可能有好吃的~ 我覺得有興趣的人還是可以入去試試的~食完這餐等於無食,我要再去茶木食晚餐~
食完這餐等於無食,我要再去茶木食晚餐~
Stir-fried  squid
Ice-Cream  with  Sorbet  Combo
2019-03-26
Type of Meal