2015-02-24 2398 views
是日係開工大吉的日子, 點都要對自己好D, 食餐好D. 習慣事先會做吓功課, 睇吓食評睇吓相, 被呢度的班戟同pasta吸引, 所以到來一試. 一個人食唔到好多嘢, 班戟同pasta二擇其一的話, 最終揀咗班戟.Order咗一個煙三文魚牛油果班戟($85), 等位時擔心唔知食唔食得晒, 點知上菜後就擔心唔知夠唔夠飽. 點解咁講, 因為班戟底原來係一塊薄薄的煎蛋, 加埋上面的煙三文魚, 牛油果同菜, 食完都唔係咁夠, 可能係我大食. 整體來說, 賣相同味道都唔錯, 也不油膩. 不過以呢個價錢嚟講, 感覺上係貴咗少少.
煙三文魚牛油果班戟
Other Info. : 1) 隔離枱order咗pasta, 份量感覺只有食評中相片見到的2/3. 平均$80幾一個pasta, 份量如絲的少, 我會選擇其他餐廳, 因為真係唔夠我食:P. 2) 餐廳的梳花幾舒服, 讚!
2015-02-23
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
煙三文魚牛油果班戟