近期都好興少女風嘅餐廳,因為岩晒同班女仔friend 影相打卡👯‍♀️📸,今次尼間餐廳真係好岩影相😍一入到去就俾佢地嘅環境吸引,入面有旋轉木馬同毛公仔,好似主題樂園同幾夢幻。我地點左兩個set當brunch 首先有小食拼盤拼盤有炸物、春卷同薯條🍟,雞翼🐣就有晒3種. -> 水牛雞翼、鹵水雞翼同炸雞翼。水牛雞翼嘅醬汁幾特別,其他炸物都香口,上碟都唔會太油淋淋,唔錯👍🏼美國安格斯西冷牛扒配燒汁🥩-我地簡左要 3成熟,煎嘅時間撐握得幾好,因為唔太韌,而且肉質腍滑,想食濃味啲嘅就可以加埋燒汁。呢兩個菜做brunch 都幾飽下,食物嘅質素同性價比都唔錯,其實野飲都好飲架,不過我地又快快手飲晒,影唔切相🙈。

我地點左兩個set當brunch

小食拼盤