2018-06-13 82 views
■ 大門蕃茄湯手打烏冬 雞柳拼叉燒 $78?蕃茄湯底好香好濃😋!!手打烏冬冇得輸啊不過份量都係唔多雞柳同叉燒就一般 唔知點解甜甜地 好怪■ 沙嗲湯吉列豬扒手打烏冬 $78?沙嗲湯底又係偏甜 吉列豬扒正常 好食嘅😋■ 吉列流心蛋豬柳 $32-36?/4塊味道普普通通咁啦 但真係做到流心👍🏻■ 汁燒八爪鬚 $28?個汁咸咗啲 唔係都燒得幾好味■ 鹽燒多春魚 $18?/2條鍾意食多春魚嘅可以試/💬 OVERALL 服務呢、睇落以為好好,但實情麻麻地😅 嗌咗成枱都係嘢 連主食都放唔落 成件事勁逼勁逼勁逼!!!都算 因為自己冇特別要求坐卡位 跟住 有個店員傳菜見放唔落 直接將佢手上個碟個串嘢放係枱面其中一碟小食到 黑人問號????問聲O唔OK都得嘛?汁燒同炸物撈埋咗啊 跟住 換烏冬鍋 有寫10點前落單 原來10點前要埋單?本身幾點埋單都冇咩所謂 但係我食緊嘢啊媽咪 本身環境咁那逼都燥燥地 重點係 過多陣 店員成個鍋拎嚟俾我 點解要咁心急啊😵 人地都係食完先拎張單到門口取喎 又或者可以hold住先等我食完先拎?成餐飯好煩 又聽住隔離枱落錯單 又係到嘈等咗好耐未有嘢食又剩 食到我好唔舒服¯\_(ツ)
大門蕃茄湯手打烏冬 雞柳拼叉燒
■ 大門蕃茄湯手打烏冬 雞柳拼叉燒 $78?
蕃茄湯底好香好濃😋!!
手打烏冬冇得輸啊不過份量都係唔多
雞柳同叉燒就一般 唔知點解甜甜地 好怪
沙嗲湯吉列豬扒手打烏冬

■ 沙嗲湯吉列豬扒手打烏冬 $78?
沙嗲湯底又係偏甜 吉列豬扒正常 好食嘅😋
吉列流心蛋豬柳

■ 吉列流心蛋豬柳 $32-36?/4塊
味道普普通通咁啦 但真係做到流心👍🏻
汁燒八爪鬚

■ 汁燒八爪鬚 $28?
個汁咸咗啲 唔係都燒得幾好味
鹽燒多春魚

■ 鹽燒多春魚 $18?/2條
鍾意食多春魚嘅可以試
💬 OVERALL
黑人問號????問聲O唔OK都得嘛?汁燒同炸物撈埋咗啊
成餐飯好煩 又聽住隔離枱落錯單 又係到嘈等咗好耐未有嘢食又剩 食到我好唔舒服¯\_(ツ)_/¯
🛎 BTW 10週年推咗個優惠 until 31 June
中午 指定小食$10