2018-12-03 1226 views
今日同女朋友黎到佐敦搵食,行左一陣,女朋友已經比呢間門面吸引住。之後睇下佢D餐牌,佐敦地段,出奇地唔貴,真心算平既西餐價,所以決定一試。入面環境好好,好有特色,好舒服,岩晒港女打卡食好西。同埋d 枱相距唔密,岩晒拍拖談心。我地叫左兩個Set lunch,首先黎左個白湯,十分濃郁,好想飲多碗。野飲黎講,就正常西餐飲品,不過不失。主菜黎喇,女朋友叫左黑松露帶子意粉,勁足料。一入口就有好濃既黑松露味。另外帶子都有好多,細細粒,配意粉一齊放入口,一流。就女仔黎講,夠食,不過比著我真係唔夠喉,因為真係好好味。到我既主菜喇,肉眼扒配沙律薯仔。勁大份量,岩晒我呢d 食肉獸。佢煮到岩岩好,入口好易咬,重肉味,扒黎講真心抵食好食。不論加埋汁/就咁食,都好好味,個人比較鍾意就咁食重肉味。總結,性價比一流,一定要再戰。

野飲黎講,就正常西餐飲品,不過不失。

總結,性價比一流,一定要再戰。