2020-07-10 214 views
鍾意食生蠔嘅朋友真係唔好錯過呢間元朗嘅餐廳,只係$398左右就可以任食南非蘇格蘭生蠔!仲有美味嘅主菜、餐湯同精美飲品。呢間餐廳仲要係音樂餐廳,可以享受柔和嘅Pop Song配埋美食簡直一流。我哋一共食咗60隻生蠔真係咩都抵返晒,即開即食夠晒新鮮,每一隻都有我掌心咁大。南非生蠔感覺上比較清新,而蘇格蘭生蠔就比較肥美,如果入秋或者再過多幾個月,生蠔嘅味道應該會更加出眾,識食蠔嘅朋友都大讚啲蠔幾好食,真係唔錯。主菜方面呢度有得揀秘製牛柳粒、炸豬扒、或燒春雞,二話不說我同朋友一人揀咗一款主食,分別係牛同埋雞,感覺上性價比更加高。食完蠔之後先上主菜,順便暖下個胃先。雞燒得好香,大小適中,仲有少少嘅配菜,粟米條同埋青豆味道很好吃。
鍾意食生蠔嘅朋友真係唔好錯過呢間元朗嘅餐廳,

而蘇格蘭生蠔就比較肥美,

主菜方面呢度有得揀秘製牛柳粒、炸豬扒、或燒春雞,
2020-07-09
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)