蒲燒鰻魚任吃😍魚生質素下降☹️熟食不錯👍🏻星期四晚五點半,我地兩人book左位黎吃兩小時放題。今次係我第二次黎吃,發現餐牌無左 炸雙皮奶 極度失望,已經減左分。客觀而言,對熟食挺滿意,但魚生失準。星期一至四 17.30-19.30 時段:$181/人 另收10% ❌魚生:三文魚部位難咬,大蝦仲未清潔乾淨。吃左一輪魚生之後都淨係叫帶子,新鮮爽口。上次黎吃無呢啲問題。✅蒲燒鰻魚:比較多骨,但少有任吃鰻魚所以抵翻。一格等於一件,所以一次過寫10件先有咁多。👌🏻天婦羅:有蝦、蕃薯、南瓜、茄子 天婦羅,種類算多,質素唔差。✅羊架:入味,幾香。✅雪糕:每人可以揀選一杯movenpick或haggen dazz雪糕。雖然個人而言全部都太甜,但當中movenpick巧克力最好味,入面有巧克力碎,而且質感比haggen dazz滑。movenpick士多啤梨真的非常酸!🏠我地兩個人坐四人檯,夠位擺好多野食。餐廳好近旺角地鐵站出口,好方便。👳🏻‍♀️送食物速度唔慢,到後段漏多左單。到七點左右就會開始逐張檯last order。
蒲燒鰻魚任吃😍魚生質素下降☹️熟食不錯👍🏻

星期一至四 17.30-19.30 時段:
$181/人 另收10%

蒲燒鰻魚

羊架
✅羊架:入味,幾香。

2017-11-16
蒲燒鰻魚