2022-01-08 266 views
𝑩𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓 𝑪𝒊𝒓𝒄𝒖𝒔-🍔 Deluxe Burger🍔 Classic Burgerᴍᴀᴋᴇ ᴀ ᴄᴏᴍʙᴏ ᴡɪᴛʜ ғʀɪᴇs ᴀɴᴅ ᴍɪʟᴋsʜᴀᴋᴇ被Big 7 Travel譽為The 7 Best Burgers in HK!甚至係亞洲50間最佳burger店!實至名歸♪(´ε` )用Circus 馬戲團作為主題,參考左19世紀的餐車設計,然後店員仲要著埋soda jerk uniform, 好有氣氛!٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 食物上,menu共有7款burger選擇!而每個beef burger都係特別選用美國既Prime牛肉製成!(๑˃̵ᴗ˂̵)仲要每塊係足料5安士!burger包好軟熟,當咬一下就將牛肉汁一滴滴,滴落嚟!可想言之佢嘅牛肉有幾咁Juice(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)除咗牛肉Juice之外,好濃牛肉味,係新鮮的(≧∇≦)Delixe burger既bacon一啲都唔乾身,煎香之餘仲保留bacon原有嘅厚度同埋咬口!絕對抵讚!去到我哋最關注嘅薯條( ͡° ͜ʖ ͡°) 平時一定係要食幼薯條嘅我,絕對對粗薯條另眼相看,原來粗薯條都可以做到咁脆!外面夠脆卜卜,一咬落去食到啖啖薯仔蓉,而且夠
𝑩𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓 𝑪𝒊𝒓𝒄𝒖𝒔
🍔 Deluxe Burger
🍔 Classic Burger

甚至係亞洲50間最佳burger店!實至名歸♪(´ε` )

去到我哋最關注嘅薯條( ͡° ͜ʖ ͡°) 平時一定係要食幼薯條嘅我,絕對對粗薯條另眼相看,原來粗薯條都可以做到咁脆!外面夠脆卜卜,一咬落去食到啖啖薯仔蓉,而且夠熱!(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)但係熱得來,又唔會焗到最底部嘅薯條淋晒!(๑˃̵ᴗ˂̵)
Overall值得特登嚟試,又唔使排隊,質素又好,環境又舒服(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)係邊搵?
再一次證明Black Sheep真係一個好東西!

📍 22 Hollywood Rd, Central
#jcfoodgasm @burgercircushk