2018-06-06 830 views
[ 食肉獸出動 | 燒鵝脾皮脆肉嫩🦆]••突然覺得自己真係乜都鍾意食🤔叉燒燒腩仔燒鵝滷水鵝都岩我👍🏻但切雞就不了🙅🏻‍♀️細細個已經好鍾意跟婆婆去美心食燒鵝瀨下午茶🐒最近突然好想食燒鵝脾,上個星期放工就去左試下成日大排長龍既一樂✌🏻⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆🔹脆皮燒鵝下庄($175)⭐️8/10因為夜晚去,無得叫燒鵝脾飯,唯有叫下庄😩貴好多💸我地一碟兩個人Share都夠食,其實都ok~不愧係米芝連推介🎖外皮燒得好脆,咬落去啲油滲出黎,好正我最鍾意食皮😍可能係下庄,所以每一舊既肉都好嫩滑,好好味👅有一碟燒鵝醬,但我無點,覺得就咁食最好👍🏻-🔺覺得好食過美心🤤(是廢話嗎🐒)
[ 食肉獸出動 | 燒鵝脾皮脆肉嫩🦆]

⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

🔹脆皮燒鵝下庄($175)⭐️8/10
🔺覺得好食過美心🤤(是廢話嗎🐒)