2019-08-15 566 views
是日去美孚同朋友食飯,朋友介紹哩間好用心的日本料理,賀喜去到都好多人WALK IN等位,幸好朋友一早訂左枱,等左不太耐就可以入去坐,同朋友揀咗大阪二人前料理,因為唔駛諗食咩哈哈~蟹子沙律味道爽口,青瓜同埋蟹柳真的好新鮮,唔會有好水的情況,好多蟹子好滿足,東京精選4點雜錦刺身,一食下去,赤貝。 油甘魚,三文魚, 北海道甜蝦樣樣刺身都鮮味無比,由其三文魚真的好厚切,啖啖肉好正~~另外甜蝦鮮甜彈牙, 赤貝很爽口,極上雜錦盛拼招牌卷二本, 三文魚腩 ,蟹子, 不同款式的魚,兩款卷物 ,由其卷物 ,蟹籽,飛魚子, 玉子 ,用鰻魚鋪咗喺上面, 真的多重口感,雜錦天婦羅, 好多款式,大蝦真的好長好大隻, 紫蘇葉 ,茄子,南瓜,蕃薯,冬菇, 熱食真的無得頂,鹽燒三文魚餃,魚皮燒到卜卜脆,油脂多到有流出來,三文魚皮 很香,我同朋友開始包包地,仲來埋最後的冷稻庭烏冬, 烏冬滑溜又彈牙, 好大碗,真的飽到上心口,哈密瓜 十分清甜爽脆,真的食到最後都有回味的感覺, 哩間鋪頭服務十分周到,會不定時加水, 食物新鮮 價錢大眾,真的美孚食店之選,多謝朋友介紹!!
是日去美孚同朋友食飯,
朋友介紹哩間好用心的日本料理,賀喜
去到都好多人WALK IN等位,幸好朋友一早訂左枱,
等左不太耐就可以入去坐,
同朋友揀咗大阪二人前料理,因為唔駛諗食咩哈哈~

東京精選4點雜錦刺身

另外甜蝦鮮甜彈牙, 赤貝很爽口,

哈密瓜 十分清甜爽脆,真的食到最後都有回味的感覺,
2019-08-14
Type of Meal