2019-12-01 2668 views
幫準靚媽補祝生日,為咗避免走過太多烏煙瘴氣嘅地方,特登揀個近佢屋企嘅地點,諗住酒店集團唔會衰得去邊。7:30 去到,未齊人叫住啲小食,招牌义燒唔錯,但就細碟咗啲。 。 。等到8:00 前差不多齊人就叫菜,竟然無晒炸子雞。 。 。跟住話連鴨都無埋。 。 。仲好早咋喎,乜都無,餐牌選擇唔算多,即係食乜好呢?勉強揀咗欖角骨,味道可以但唔夠蜜糖味,上湯荳苗同蒜子雞煲相信普通茶餐廳或大排檔會整得好味啲,海皇蒸蛋白不過不失,而鴛鴦米海鮮湯飯算係可以。話晒係酒店中菜廳,當然有返咁上下期望,但食客未走晒佢哋已經擺第二天早餐架步好似想趕客咁,感覺唔良好喎!朋友一致認為試一次就算。 。 。

朋友一致認為試一次就算。 。 。

招牌义燒
上湯豆苗