2016-04-24 589 views
呢間店一開既時候,成日都有一條長龍,所以見到都唔想排。依家終於無人排,見到有新鮮出爐既芝士撻,就忍唔住買左黎試下。呢到幾好,有d位比你即場食埋。睇落好似平平無奇,仲要20幾蚊一個,好似唔抵甘。但一食你就會知係值得既,一個撻,充滿曬芝士,個撻皮又好食。呢個配搭真係無得輸。加上岩岩出爐,熱辣辣,芝士好似係你口中溶化甘。因為太好食,買左番去比屋企人食。屋企人話一般啦,雖然好有芝士味。我心諗點會丫,一食,凍左既芝士撻,d芝士唔流,好似一pat野甘,雖然個味仲係一樣,都係好食,但口感唔同曬。所以一定要趁熱食!!!!!!!!!!另外,好似仲有朱古力味同抹茶味,下次有機會再試。行街經過買黎食下都唔錯,不過因為芝士都幾飽,最好唔好食飯前食。
呢間店一開既時候,成日都有一條長龍,所以見到都唔想排。

芝士撻

另外,好似仲有朱古力味同抹茶味,下次有機會再試。

芝士撻
  • 半熟芝士撻