2019-08-31
今次係我第二次同朋友黎食師傅唔同咗 但一樣十分專業師傅推薦左清酒 梵 俾我哋纖細香甜 聽聞係送俾皇室的清酒我揀咗一隻粉紅色嘅杯 感覺上好似會特別精緻😂小食亦擺到好似藝術品一樣 未食已經好享受Omakase enjoy time!自家製魚子蒸蛋:魚子果然只有鮮味 而無腥味👍🏻白烏賊:口感彈牙 但我就覺得就韌左少少 唔算特別炸牙帶魚魚子:送酒小食 估唔到同清酒係咁夾 我中意到要食埋朋友嗰份伊助目/ 鱸魚愛女魚:唔知佢係咪男仔嚟㗎呢帆立貝:好鮮甜 滿足感🆙池魚:肉質差少少就好明顯 呢度絕對係信心保證拖羅蛇腹:永遠嘅最愛 入口即溶高橋海膽:啲海膽好似唔駛錢咁 完全係食咗杯海膽雪糕巨無霸 望住師傅整既心情好療癒 個感覺好逼爆右口魚片:我以為只有左口魚 師傅話原來真係存在右口魚😂白身魚湯:呢個湯味道濃郁 但唔算特別驚喜皇冠密瓜:噴上咗啲威士忌 其實完全唔會有酒味 但就可以令到佢甜味更加出仲有昆布漬鱆紅魚 珍鵰等等 其實中間有好多掛住食都唔記得咗Mark低叫咩名🤦🏾♀️🤦🏾♀️🤦🏾♀️雖然鮨文有返一定價位 但始終係omakase 都要呢個價錢而佢嘅質素 係絕對對得住佢嘅收費㗎因為除咗食 師傅係會一直
師傅唔同咗 但一樣十分專業
師傅推薦左清酒 梵 俾我哋
纖細香甜 聽聞係送俾皇室的清酒
我揀咗一隻粉紅色嘅杯 感覺上好似會特別精緻😂
小食亦擺到好似藝術品一樣 未食已經好享受
Omakase enjoy time!
自家製魚子蒸蛋:魚子果然只有鮮味 而無腥味👍🏻
白烏賊:口感彈牙 但我就覺得就韌左少少 唔算特別