燒肉ONE

Yakiniku One
2024-03-27 866 views
今日行過銅鑼灣見到街頭有人派傳單,抱住一個去試吓嘅心態,揸住張傳單入去,問個侍應侍應就話「呢張用唔到呢張用唔到」欠佢債咁款,即刻感覺好唔舒服,啱啱坐低隔離座有個姐姐食緊,佢都話態度非常之差,頭先對我仲差!侍應的態度非常之惡劣,個個十問九唔應,黑口黑面,就算因為下午茶價錢較平,態度也不應該這樣差,環境亦非常之嘈雜,音樂好大聲好嘈,聽個電話都要行出門口,唔明白這間燒肉的態度會咁差麵豉湯味道很怪,牛肉質素惡劣,雪藏味很濃,仲未解凍一嚿嚿就拎出嚟,黐住晒夾唔到落去燒,啲飯係硬到食唔到,我諗啲長者會更加難食到,食過的燒肉店最差的一間,以後絕不會再幫襯,亦衷心唔推薦!
2024-03-26