終於試到人氣pancake啦😍😍而家係J.S. foodies都可以食到Flippers既梳乎厘班戟🤩本身見到話pancake製作需時25分鐘,所以我地就一次過主菜同甜品都點晒,諗住意粉食得黎pancake應該都差唔多,點知落完order 10分鐘pancake就黎😂.🥞士多啤梨藍莓香蕉班戟 $119 (4.5/5)一碟有三大件疏乎厘班戟咁多!💕就咁睇質感算係厚身挺實,切開後食落口感鬆軟,內裡仍能保持濕潤,而且好有蛋香味😋每一啖都要連埋cream同埋啲生果食先好味!唔會太甜又唔會太漏,所有嘅份量配搭都啱啱好👍🏻重點係食完你唔會覺得好似食咗陣風咁空虛,但又唔會好飽,感覺好滿足☺️☺️.🍝番茄海鮮意粉 $188 (4.5/5)本身想食明太子醬海膽意粉,點知賣晒😭所以就揀左番茄海鮮意粉。蕃茄汁微酸,加埋有勁多蕃茄粒🍅🍅🍅好開胃!不過個人覺得蕃茄粒份量可以減返少少。海鮮就有一隻大蝦、兩粒帶子同三隻青口,新鮮食落冇沙👍🏻煎得都好香😊意粉則係幼身嘅天使麵,口感軟硬適中,而且掛汁力都唔錯!下次睇嚟要早啲去先食到明太子醬海膽意粉😆😆.🍵Green tea Latte $36 (4/5)☕️Vanilla L
士多啤梨藍莓香蕉班戟

🥞士多啤梨藍莓香蕉班戟 $119 (4.5/5)
番茄海鮮意粉

🍝番茄海鮮意粉 $188 (4.5/5)
Green tea Latte, Vanilla Latte

🍵Green tea Latte $36 (4/5)
☕️Vanilla Latte $36 (4/5)
兩杯咖啡既拉花都唔錯☺️個人一向鍾情green tea latte,綠茶味夠香濃~😊
另外個杯vanilla latte,雲呢拿味甜得黎唔會蓋左咖啡嘅味道👍🏻

👏🏻整體呢一餐超滿足,兩個人去食份量啱啱好!而且餐廳環境闊落光猛,都算舒服~食物水準又高,值得再去😎
2019-03-07
Type of Meal