2020-12-30 132 views
成日經過銅鑼灣fashion walk 都好想試呢一間Burger. 今日有得早放工,即刻黎食個靚lunch 迎接聖誕節假期。下午兩點到,過咗lunch time唔太多人。Menu上有好多唔同配料漢堡包選擇,淨係揀個包都揀咗好耐🤣2個人share 一個包兩個小食.軟殼蟹漢堡 分量大,一上碟已經切開咗一半,足夠兩個人分享。軟殼蟹都好大,配埋個醬汁估唔到同漢堡包咁夾,好味道👍🏻蜜味辣雞翼一份有六隻,兩個人食岩岩好,好食過pxxxxhut 既雞翼,肉質鮮嫩!雞肉條配蜜糖燒烤醬炸到金黃色,香脆一啲都唔鞋口,冇骨又啖啖肉,醬汁好好味。Lemon lime bitters每次食burger 我都必點呢一杯嘢飲, 酸酸甜甜,越飲越開胃,好滿足。我哋喺呢間餐廳坐咗兩個鐘,天氣涼涼地又傾下計咁,都坐得幾舒服。

下午兩點到,過咗lunch time唔太多人。
Menu上有好多唔同配料漢堡包選擇,淨係揀個包都揀咗好耐🤣
2個人share 一個包兩個小食.

軟殼蟹漢堡

蜜味辣雞翼

雞肉條配蜜糖燒烤醬
炸到金黃色,香脆一啲都唔鞋口,冇骨又啖啖肉,醬汁好好味。

Lemon lime bitters