2024-07-15
晚上帶媽媽來荃灣日式放題,呢間放題餐廳夜晚未夠七點已經全場爆滿,仲要係平日都甘旺場,睇嚟人氣十足!問左店員話依家有得用inline網上訂座,甘就吾洗係門口等位嘞!!!餐廳環境唔錯乾淨同埋新淨,有別於其他放題店地下會黐立立,呢間幾舒服。仲有啲大既枱可以容納十個人圍圏一齊坐,啱曬朋友同事們gathering,好少有!自助區有沙律、有凍盤、有甜品。鍾意飲酒嘅, 有清酒、梅酒、生啤、泰國chang啤!!!雪糕櫃好多款選擇,Movenpick häagen-dazs任食!!QR code落單,食物嘅選項都多,基本上想食都有齊曬!第一round必叫刺身,擺盤好靚!刺身好新鮮又大大塊!!串燒肉類都吾錯,我最欣賞個牛舌,好爽!!炸品類都多款,榴槤炸彈一咬咇哂榴槤出黎🤣🤣🤣爽呢度竟然有薑蔥炒蟹食!好香好惹味!泰式鮑魚都幾辣,但係個鮑魚整到好淋,酸酸辣辣凍食好開胃!最後叫咗個牛肉鍋暖下個肚!總結呢間放題店整體幾好,我真係要讚賞下呢度嘅員工運作,基本上員工收碟嘅次數都幾密,我地總共落咗四次單,冇一樣食物係漏單架!!非常利害!!講緊係全場同一時間入座爆枱既情況下!!勁!
自助區有沙律、有凍盤、有甜品。
鍾意飲酒嘅, 有清酒、梅酒、生啤、泰國chang啤!!!
QR code落單,食物嘅選項都多,基本上想食都有齊曬!
第一round必叫刺身,擺盤好靚!刺身好新鮮又大大塊!!
串燒肉類都吾錯,我最欣賞個牛舌,好爽!!
炸品類都多款,榴槤炸彈一咬咇哂榴槤出黎🤣🤣🤣爽
呢度竟然有薑蔥炒蟹食!好香好惹味!
泰式鮑魚都幾辣,但係個鮑魚整到好淋,酸酸辣辣凍食好開胃!
最後叫咗個牛肉鍋暖下個肚!