2020-03-27 165 views
今日放工已經有啲夜,所以打算同男朋友近近地食啲野先返屋企。咁岩上網睇到Non Kitchen,就直接試下喇!亞拉斯加蟹肉牛油果塔 $138一款前菜有齊我晒鐘意食嘅野:總共有三層,有牛油果、蟹肉同番茄粒。 啖啖蟹肉,但又加啲番茄嘅Fresh。正!鮮蜆意大利扁麵 $128意大利麵中,我自己都幾中意扁麵,因為唔知點解特別有咬口。同埋佢都幾多蜆肉,而且都算大大地隻。有好多蜆肉意粉會直接用急凍蜆,但係佢用原隻蜆肉會特別新鮮。炭燒安格斯西冷牛扒 10oz $318大家覺唔覺得牛扒一定要食炭燒先至好食?同埋上面一定有啲一格一格花紋。如果就咁煎牛扒未必會煎得咁好,可能難得鎖住啲肉汁。最重要係炭燒可以重啲「炭」味都好食啲。綠油油(奇異果,檸檬,橙)Cider類飲品!再加啲酸酸甜甜好醒神!血瑪莉(覆盆子,草莓,蔓越莓)好大杯!抵!同埋食緊西餐,飲啲酸酸甜甜野好Fresh。

亞拉斯加蟹肉牛油果塔 $138

鮮蜆意大利扁麵 $128

炭燒安格斯西冷牛扒 10oz $318

綠油油(奇異果,檸檬,橙)
Cider類飲品!再加啲酸酸甜甜好醒神!

血瑪莉(覆盆子,草莓,蔓越莓)
好大杯!抵!同埋食緊西餐,飲啲酸酸甜甜野好Fresh。
2020-03-12