2020-01-14 408 views
喜歡🇯🇵日本嘅我,知道灣仔有一間來自東京咖啡店,有好味嘅三文治,有吸睛嘅咖啡,梗係要同埋閨蜜去探店啦!Omotesando Koffee位置於灣仔利東街,位置很容易找到,未夠一點去到還有坐位,先點餐跟住坐下等食物,咖啡需到咖啡櫃放下單據等取,而出名嘅三文治即時便攞到手,因為原來是室溫食的,真係大鄉里😂。🍴食物egg sandwich -仿如食豆腐滑的雞蛋治,好吃avocado toast-面層有隻溫泉蛋、牛油果、蕃茄等,底層是一塊硬麵包,原來口感是凍凍的,不太喜歡☕️飲品iced cappuccino -不太甜,泡泡很少,味道不錯hot matcha latte -有靚拉花,濃烈抹茶香,但不夠熱個人評分食物 B服務 C環境 B衛生 B抵食 C不是我的回頭食店

🍴食物
egg sandwich -仿如食豆腐滑的雞蛋治,好吃

☕️飲品

衛生 B
抵食 C

不是我的回頭食店
2020-01-09
$140 (Lunch)
  • Egg  sandwich