2021-11-06 107 views
話說聽講呢間漢堡包來頭幾勁, 好似係asia top 50 burgers之一, 嗰日肚餓, 想買個外賣食下所以就試吓啦我叫咗single burger ($99) + fried egg ($13)男朋友叫咗cheese burger ($109)+ fried egg ($13)唔知係咪我嗰個冇芝士嘅關係, 所以我覺得非常非常之乾😖 勁失望…我男朋友嗰個好似好少少, 但係都係普通其實整體來講都冇咩comment…就係一個非常普通嘅漢堡包首先個麵包我唔覺得有咩特別塊肉又唔juicy隻蛋都OK但係要加$13有啲貴唔知堂食係咪好食啲呢, 可能外賣爭少少啦, 不過我都唔會再去(p.s.我記得食完之後因為非常失望同唔滿足, 我之後即刻買咗個M記漢堡包食, 好食好多即刻開心返😛)

我男朋友嗰個好似好少少, 但係都係普通其實

整體來講都冇咩comment…就係一個非常普通嘅漢堡包

首先個麵包我唔覺得有咩特別