2019-09-23 1768 views
每到夏天,呀媽都一定會買下金枕頭買下青尼。雖然夏天已過,不過香港原來有長期供應榴槤既店,見到榴槤BB有一次五種品種既榴槤套裝,當然要試下~榴槤BB個場勁大,勁多枱櫈,有得夾公仔,有現做飲品,榴槤副產品,當然唔少得榴槤啦~佢有兩個set, 一個係五種口味(150),另一個係全盒貓山王(200),兩款我都買左~返屋企雪凍食,五種口味,各有不同。由金包順試如下,味道愈見濃郁。之前食過一次貓山王,對佢既味道未有太大印象,再食一次,對我來説還是取代不到當造熟透既金枕頭🥴🥴🥴之前係一田買過雪糕同雪條,口感同味道係一眾競爭者之中未至於令人榴槤忘返xd 不過五種榴槤呢set 野都幾值得一試~