2020-05-10 1693 views
勁勁勁耐冇出街食見疫情冇咁嚴峻就出去食晚飯本身諗住去大丈夫未夠7點去再都要等位就轉場同事lunch成日都係呢間食大力推介我黎咁就黎試下喇~唔駛等位兼兩個人俾大卡位我地坐~正壽司同串燒都做梗優惠~4客8折我地壽司同串燒各叫左4客再加個set dinner叫左個魚生飯Set dinner有前菜同甜品送甜品仲有幾款你揀~我地揀左雪糕~雪糕都有幾隻味揀~我地揀左珍珠奶茶味個沙律前菜酸酸地幾開胃手握壽司ok但珍寶帆立貝勁細~明顯係一開四~好失望鵝肝唔好食~勁奇怪~有陣軟殼蟹味~唔知係咪因為炸過舊鵝肝黎而之前炸過軟殼蟹串燒都幾出色~略嫌偏咸Set dinner個魚生飯就普普通通野食份量比較細食完唔夠飽後加左個牛肉烏冬埋單$446我地唔記得左有甜品~侍應又冇提我地~埋左單臨走先記得最尾食埋個珍珠奶茶雪糕先走球雪糕仲細過乒乓波~我唔記得左影相但味道真係好珍珠奶茶~仲有珍珠係入面~都幾得意😎
勁勁勁耐冇出街食
見疫情冇咁嚴峻就出去食晚飯