2016-03-19 708 views
意粉好多地方都有得食,但有返咁上下水準既就難遇到,一般茶餐廳意粉賣點係份量,通常都會煮過時間淋哂😔,今日見有d時間一於黎試下呢間裝修得咁靚既甜品店先,你冇聽錯呀…佢而家有埋意粉同pizza,多d選擇,擴濶客路,good job👍👍,加上有張咖啡coupon,一於慢慢嘆😉。今次叫咗個帶子意粉,賣相幾好,而份量就.........比我想像中少,好彩我咁啱又減緊肥,意粉煮得時間啱啱好,亦食得出有用鹽烚過,帶子好細粒呀🙈🙈🙈,計計埋埋唔知有冇食到5粒,其實意粉個味道我欣賞呀~係配料差咗d囉,用咁細粒既帶子,至於杯咖啡呢.....唔知係咪因為免費,所以心理上覺得冇咁好飲,同埋佢哋話免費送冇比奶,只可以比糖。
2016-03-17
$60 (Lunch)
Dining Offer
Coupon